Żelazko, ino bez rączki ?Theidan pisze:O ile na tą SMową latajkę mówi sie śmieciarka, tak to cuś to naprawdę wyglada jak latający kontener na śmieci
Newsy
Re: Newsy
"What's a Fusion Blaster?" : Last words of a SM Captain
- Rafi
- Członek Klubu Marauder
- Gram w:: Flames of War, Warhammer 40.000
Mi to bardziej przypomina wydłużoną i bardziej kwadratową mordę warhounda. I cofam to co o nim napisalem wcześniej. Pewnie znając GW będzie to produkt z cyklu must have.
(...)now holidays come, and then they go, nothin new to gain, collect another memory.. when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine(...)
- VonBarnaky
- Gram w:: X-wing, Fow, Wfb, 40k,Mordheim
No ale w końcu lojaliści opracowali broń typu "lance"
Sweetaśny Model. Ciekawe co wymyślą jako latacz do BA....
Sweetaśny Model. Ciekawe co wymyślą jako latacz do BA....
- Grant Ward?
- Yes, I'Am.
- Yes, I'Am.
Tylko kółka dorobić i wyglądało by jak naczepa do ciągnika siodłowego.... Jak coś jest brzydkie dajmy dobre zasady sprzeda się ...
"Cześć, jestem Eldarem/Cthultystą/Gwardzistą/Sisterką/Grotem, albo innym badziewiem z S3 lub mniej. Zajebiście boję się tych latajek ;_; "
True story ...
True story ...
No ale zanim zapłaczecie się na śmierć to pograjcie z tym....
- UrbanChaos
- Gram w:: wh 40k, Gothic, WFB, WarZone...
mogliby do CSM coś wydać w końcu nowego, grywalnego i nie dinobota...
Whatever Chaos marks, dies. There is no escape.
No co Maruda nie może pomarudzić już ;P ?No ale zanim zapłaczecie się na śmierć to pograjcie z tym....
Fluffowo wilki nie lataja. Jest to jedna z podstawowych zasad zakonu wywodzaca sie od Russa. Ale skoro SMi moga teraz zmieniac sie w demony to lepiej sie zamkne. Warto jednak zauwazyc, ze taki fruwajec dla jednego tylko zakonu bedzie mial mala sprzedaz wiec czekam na wersje dla bloodzi z vampiric lance
Ja pierdzielę..co za ludzie...
Model jest Zajebisty i swietnie wpisuje się w stylistyke modeli SM.
Jak wam sie niepodoba zróbcie lepszy...
chcecie opływowych ksztaltów - grajcie Gejdarami...
Na transporter AM też ludzie narzekali a cały swiat wykupił tego tysiące i sie chwalą na FB kto jak go przerobił - to jest marketing - wydajesz coś brzydkiego i mało grywalnego (tu nie wiem bom nie AM) i sprzedajesz na pęczki.
Martwi mnie ino kolejna potencjalna zasada specjalna broni której mogli do konca nie przemyśleć i która znowu zamiesza w mecie, ale to takie moje czarne myśli przed wydaniem tego czegoś..
Model jest Zajebisty i swietnie wpisuje się w stylistyke modeli SM.
Jak wam sie niepodoba zróbcie lepszy...
chcecie opływowych ksztaltów - grajcie Gejdarami...
Na transporter AM też ludzie narzekali a cały swiat wykupił tego tysiące i sie chwalą na FB kto jak go przerobił - to jest marketing - wydajesz coś brzydkiego i mało grywalnego (tu nie wiem bom nie AM) i sprzedajesz na pęczki.
Martwi mnie ino kolejna potencjalna zasada specjalna broni której mogli do konca nie przemyśleć i która znowu zamiesza w mecie, ale to takie moje czarne myśli przed wydaniem tego czegoś..
In the name of the Emperor I order you to die!!!