"Season of War" - dyskusje ogólne.
Re: "Season of War" - dyskusje ogólne.
Co do Kampanii by GW.
Zobaczyłem jak to działa z zgłoszeniami.
Podczas trwania kampanii GW, można wszystkie opcje (malowanie i bitwy) zgłaszać (nie ma to wpływu na naszą kampanię) i Stave wrzuci na stronke, gry z tej ligi będą automatycznie zgłaszane.
Zobaczyłem jak to działa z zgłoszeniami.
Podczas trwania kampanii GW, można wszystkie opcje (malowanie i bitwy) zgłaszać (nie ma to wpływu na naszą kampanię) i Stave wrzuci na stronke, gry z tej ligi będą automatycznie zgłaszane.
- MaciekSyncerek
- Gram w:: Warhammer 40k, age of sigmar, warheim.
Za ile pojawi sie info kto z kim gra?
w ten weekend
Pamiętajcie jak wysyłacie rozpiski ( TERMIN DO DZISIAJ PRZYPOMINAM ) o tym, że armie mają allegiance do dużych sojuszy(chaos, order death destruction), a nie małych (seraphon, daemon of nurgle, slaves to darkness itp).
Jadę na wakacje i pierwszą bitwę mogę zagrać dopiero w poniedziałek 25.07, jak duży to problem?
0/100000000000000
w dziale regulaminu jest że jak ktoś jeszcze chętny to gdy się tworzy para to da radę zagrać.
zatem się zgłaszam armią ewidentnie death, wpisowe wpłacić jak znajdzie się para? rozpiskę podeślę późną nocą (naturalna pora egzystencji)
zatem się zgłaszam armią ewidentnie death, wpisowe wpłacić jak znajdzie się para? rozpiskę podeślę późną nocą (naturalna pora egzystencji)
Tylko uwaga, zmieniłem maila na który wysyłć trzeba rozpiski.
Ogólnie mamy 16 osób - 8 na 8. Czekamy na poprawione rozpy i nowe i zarzucimy je tutaj.
Ile tur się gra? 6, czy 3-5 jak napisali w podręczniku?