Gracze WFB
-
- Gram w:: Mordheim, FoW, BloodBowl, Full Thrust,Infinity,KoW
Re: Gracze WFB
Witamy serdecznie.
Jeśli chcesz sobie poprzypominać grę i wdrożyć się w 8 edycję to zapraszam do udziału w kampanii którą kończę przygotowywać.
Jeśli chcesz sobie poprzypominać grę i wdrożyć się w 8 edycję to zapraszam do udziału w kampanii którą kończę przygotowywać.
A dlaczego, Reyki, wykasowałeś mojego posta zapraszającego na imprezę dla początkujących "Drewnianym Mieczem"?
http://forum.osmiornica.info/viewtopic.php?f=56&t=4042
Dlaczego?
http://forum.osmiornica.info/viewtopic.php?f=56&t=4042
Dlaczego?
-
Sorki nie zauważyłem. Przypadek. Chciałem zacytować fragment i mi wywaliło forum.
A ta kampania kiedy będzie się odbywać?
-
Myślę że pod koniec marca zaczniemy i będzie trwać do chwili kiedy się nie znudzi.
Cześć!
Mam na imię Michał, mam prawie 20 wiosen na karku i po długiej przerwie (3-4 lata jak nie lepiej) postanowiłem wrócić do grania w WFB . Niegdyś jako 14-latek jeździłem na turnieje organizowane przez klub Ośmiornica Łódzka, grałem bretonnią. Obecnie zbieram fundusze na armie i zastanawiam się nad jej wyborem więc możliwe że będę się pojawiać na turniejach żeby popatrzeć, popytać itd.
Studiuje w Łodzi, kończę pierwszy rok.
Mam na imię Michał, mam prawie 20 wiosen na karku i po długiej przerwie (3-4 lata jak nie lepiej) postanowiłem wrócić do grania w WFB . Niegdyś jako 14-latek jeździłem na turnieje organizowane przez klub Ośmiornica Łódzka, grałem bretonnią. Obecnie zbieram fundusze na armie i zastanawiam się nad jej wyborem więc możliwe że będę się pojawiać na turniejach żeby popatrzeć, popytać itd.
Studiuje w Łodzi, kończę pierwszy rok.
"Fire Warriors... For the greater good!"
"Wobloblobloblobloblobloblo!"
"Wobloblobloblobloblobloblo!"
Hello
witamy, witamy
a ja zapraszam na niedzielny turniej coby popatrzeć chociaż jak się battl zmienił przez te kilka lat.
Kopalnię Zgierską możesz kojarzyć, jeśli nie - 1go maja 50 to jest dokładny adres. dojechać z Łodzi można 16 lub 46
Kopalnię Zgierską możesz kojarzyć, jeśli nie - 1go maja 50 to jest dokładny adres. dojechać z Łodzi można 16 lub 46