"Season of War" - dyskusje ogólne.
Re: "Season of War"
9-10 lipca z Gabrielem i Theidam będziemy wszystko testować i ustawiać Rega wiec w kolejnym tygodniu zapodamy info.
A i jeszcze jedno - niech każdy jak może napisze jaką Armią będzie grał - bo będziemy musieli podzielić całość na fakcje.
A i jeszcze jedno - niech każdy jak może napisze jaką Armią będzie grał - bo będziemy musieli podzielić całość na fakcje.
Ja jak zawsze Krasnalami będę cisną. Jak skompletuję i posklejam to stormcaści będą rządzić u mnie w AOS ale to dopiero gdzieś około października.
UWAGA
Prosił bym o deklaracje armii w poniższym temacie :
http://forum.stagraf.pl/viewtopic.php?f=63&t=2603
Troszku ułatwi nam to prace naddd tym jak was podzielić.
Prosił bym o deklaracje armii w poniższym temacie :
http://forum.stagraf.pl/viewtopic.php?f=63&t=2603
Troszku ułatwi nam to prace naddd tym jak was podzielić.
Kryspin rzucam Ci czelendż mam ochotę rozjechać Twoich Skavenów. Mam nadzieję, że podniesiesz rękawicę?
jak z modelami? tylko GW? przy moich zasobach to praktycznie obojętne ale wolałbym wiedzieć wcześniej
Myślę, że nie będziemy się tego czepiać, a jak będziemy mieli cyknąć fotkę to się usunie zbędne modele.
- MaciekSyncerek
- Gram w:: Warhammer 40k, age of sigmar, warheim.
Tak swoją drogą mógłby ktoś cyknąć fotkę punktów dla krasnali.
Poczytałem podręcznik generała.
IMO jest bardzo ładnie przemyślany.
Co do formatu :
500 / 750 / 1000 bez imiennych herosów+monsterów na razie MI się mi rzuca na format, ale to musimy ekipą przemaglować dość mocno w tym tygodniu.
W niedziele wieczorem wstawimy to co wymyśliliśmy.
IMO jest bardzo ładnie przemyślany.
Co do formatu :
500 / 750 / 1000 bez imiennych herosów+monsterów na razie MI się mi rzuca na format, ale to musimy ekipą przemaglować dość mocno w tym tygodniu.
W niedziele wieczorem wstawimy to co wymyśliliśmy.
jak jest z tymi warscrollami?
na stronie są darmowe dla jednostek dostępnych w starych armiach ale są też takie że jak się złoży z konkretnych jednostek to dają jakieś bonusy (takie formacje) jest gdzieś jakiś spis tych zasad bo np są scrolle do pudełek tych co zastąpiły bataliony. a kupować pudełko dla scrolla jak się jednostki ma to... dziw
na stronie są darmowe dla jednostek dostępnych w starych armiach ale są też takie że jak się złoży z konkretnych jednostek to dają jakieś bonusy (takie formacje) jest gdzieś jakiś spis tych zasad bo np są scrolle do pudełek tych co zastąpiły bataliony. a kupować pudełko dla scrolla jak się jednostki ma to... dziw
Z tego co kojarzę, to jest aplikacja na telefon ze scrollami. Część z nich jest płatna, ale nie pamiętam jaka i o jakich kosztach mowa.kard pisze:jak jest z tymi warscrollami?
INSTAGRAM UNEHRU - KLIK!
'I murdered thousands for the Emperor and he gave me nothing except his damning silence.
Now his lapdogs yap for every life I take, while gods promise me the galaxy.'
'I murdered thousands for the Emperor and he gave me nothing except his damning silence.
Now his lapdogs yap for every life I take, while gods promise me the galaxy.'