Newsy
Re: Newsy
Z siekierką wielkości wyjątkowo wysokiego marina
"What's a Fusion Blaster?" : Last words of a SM Captain
Napiszcie mu raczej że na żadnym turnieju i większości gier towarzyskich tym nie zagra zanim wyrzuci na to te 500 zł....
Cezary - Te zabawki raczej nie poprawiają balansu więc jak tego mądrze nie poprawią w 7 edycji to pograsz tym może raz do roku ( żeby nie było że się wymądrzam, to pogrywałem już warhound tytanem a w swojej armii mam brass scorpiona, contemptora i decimatora, oraz figurkę Lorda Zhufora które głównie (no może poza contemptorem) gniją na półce).
Cezary - Te zabawki raczej nie poprawiają balansu więc jak tego mądrze nie poprawią w 7 edycji to pograsz tym może raz do roku ( żeby nie było że się wymądrzam, to pogrywałem już warhound tytanem a w swojej armii mam brass scorpiona, contemptora i decimatora, oraz figurkę Lorda Zhufora które głównie (no może poza contemptorem) gniją na półce).
Nie, nie i nie - to jest super hiper model, ładnie będzie wyglądał w jego kolekcji, a także podrasuje swój poziom malowania więc kupować kupować kupować
a poważnie mam małe ogłoszenie parafialne przesyłka z wiadomą zawartością będzie u mnie w czwartek lub piątek. Wyszła wczoraj z magazynu.
a poważnie mam małe ogłoszenie parafialne przesyłka z wiadomą zawartością będzie u mnie w czwartek lub piątek. Wyszła wczoraj z magazynu.
No nie mow ze piatek. Ja wolne na czwartek wzialem!!!
A ja wziąłem wolne, żeby.... pracować (takie rzeczy tylko w Polsce ), więc pewnie nie dojadę w czwartek Anyway będę wdzięczny za info jak dojdzie.
Kurcze jak tak dalej pójdzie to będę musiał wydrukować bilety wstępu bo się nie pomieścimy
- Rafi
- Członek Klubu Marauder
- Gram w:: Flames of War, Warhammer 40.000
Ale pierwszeństwo mają kobiety z dziećmi, a następnie osoby z grupą, potem są członkinie i członkowie z opłaconą składką a potem cała reszta
(...)now holidays come, and then they go, nothin new to gain, collect another memory.. when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine(...)