9-10 Marca ŁPG
- Templariusz
- Gram w:: Warhammer 40 000
Re: 9-10 Marca ŁPG
Ja będę trolował tam jak tylko drzwi otworzą, więc jak nie będę miał z kim grać to mogę coś pomóc
ja na sobotę ustawiłem sie na granie z Enzeru, jak masz ochote to z toba tez zagram. 1850 ptk. sojusze bez ograniczeń w foc, z fortyfikacji tylko aegis i bastion, bez landing padu i twierdzy.
- Templariusz
- Gram w:: Warhammer 40 000
Dobra, też będę miał Templarsów na 1850.
Jak ktoś jeszcze się znajdzie to bardzo chętnie
Jak ktoś jeszcze się znajdzie to bardzo chętnie
Ja też chętnie bym z kimś zagrał tyle, że na jakieś pkt do 1200-1300 w WH40K
Witajcie,
mogę uczyć malować, grać, walczyć mieczem, rzucać toporami, ładnie wyglądać (z tym będzie najgorzej) do czego mnie przydzielicie, będzie dobrze.
Pozdrawiam,
Filip
mogę uczyć malować, grać, walczyć mieczem, rzucać toporami, ładnie wyglądać (z tym będzie najgorzej) do czego mnie przydzielicie, będzie dobrze.
Pozdrawiam,
Filip
Armii do 40k mamy troche do nauki.
Ale z armiami do WFB krucho.
Osoby uczące - weźcie case'y jak możecie, jak dacie rade to weźcie nawet więcej - bo osób uczących jest więcej niż figurek.
Ale z armiami do WFB krucho.
Osoby uczące - weźcie case'y jak możecie, jak dacie rade to weźcie nawet więcej - bo osób uczących jest więcej niż figurek.
- Forest
- Gram w:: WH 40K, inne tylko jak ktoś nauczy i pożyczy armię
Ogólnie to mam robić przy uczeniu, ale jak będzie przerwa to jestem zainteresowany.Sass pisze:Ja też chętnie bym z kimś zagrał tyle, że na jakieś pkt do 1200-1300 w WH40K
Sorki, ale mnie nie będzie
Dziś mnie coś dorwało i jestem wyłączony z życia >.<
Dziś mnie coś dorwało i jestem wyłączony z życia >.<
Jak pisałem wcześniej.
Jutro idę do pracy. Nie będzie mnie na ŁPG niestety ale macie tam o wiele lepszych malarzy odemnie którzy pokażą nowym co i jak z czym się je.
Życie. Praca ważniejsza.
Pozdrawiam.
Jutro idę do pracy. Nie będzie mnie na ŁPG niestety ale macie tam o wiele lepszych malarzy odemnie którzy pokażą nowym co i jak z czym się je.
Życie. Praca ważniejsza.
Pozdrawiam.