Hej ktoś chętny na testy tej gry?
Mortai, Fleo - podobno macie mnóstwo tego.
Ja mam narazie sporo bractwa i ciut capitolu.
Jeśli potrzeba linków do zasad to są w tym temacie (z urlopu wracam około 10-11 sierpnia.
http://forum.osmiornica.info/viewtopic. ... 86#p140486
Warzone Resurection
- Ahosyta
- Wielojedność
- Gram w:: Mordheim, WH40K
Re: Warzone Resurection
Na pierwszej edycji było tego na 2000ptk legion ilijan, Fleo ma Imperialu na jakieś 1500ptk, z radością zagram 
Edit: Hmm ale chyba będę musiał poczekać jak wydadzą cały legion, a nie tylko ścierwomutki :p

Edit: Hmm ale chyba będę musiał poczekać jak wydadzą cały legion, a nie tylko ścierwomutki :p
To powiedz jeszcze czy nie masz zablakanych gdzieś jakiś figurek bractwa albo Capitolu.
Chętnie odkupię za rozsądną cenę albo zamienię na coś do WFB (krasie, orki, VC, TK, IMP:))
Chętnie odkupię za rozsądną cenę albo zamienię na coś do WFB (krasie, orki, VC, TK, IMP:))
Do bractwa mamy tego sporo, jeszcze w blisterkach, nieotwarte. Pogadam z Mortaiem, może odsprzedamy. W WFB już od prawie dwóch lat nie gramy, więc wymiana odpada.
To mój pierwszy post na tym forum, dlatego też chciałbym powitać wszystkich. Poszukuję ludzie zainteresowanych grą w WZR. Wiele lat temu grałem nieco w pierwszą edycję oraz troszkę więcej w karciankę. Uwielbiam uniwersum i chętnie wróciłbym do tego klimatu. Starych figurek już prawie nie mam, toteż nowa edycja od razu mnie zainteresowała. Jeśli ktoś jest chętny bardzo proszę o odpowiedzenie na tego posta. Pozdrawiam
.