Styrodur. Potrzebna pomoc!!!

Porady, samouczki itp
Awatar użytkownika
Fleo
V-ce Prezes Klubu Marauder
Posty: 820
Rejestracja: 9 sty 2012, o 17:50

Re: Styrodur. Potrzebna pomoc!!!

Post autor: Fleo » 3 gru 2013, o 17:50

W Łodzi to co najwyżej w castoramie, ale z tego co wiem, to raczej grube kawałki (3-5cm) i drożej.
Cezary
Posty: 123
Rejestracja: 26 gru 2012, o 17:55
Gram w:: WH40K

Re: Styrodur. Potrzebna pomoc!!!

Post autor: Cezary » 3 gru 2013, o 17:57

Dzięki pojadę w weekend i się zorientuje. :)
Awatar użytkownika
Enzeru
Posty: 719
Rejestracja: 28 maja 2012, o 12:16

Re: Styrodur. Potrzebna pomoc!!!

Post autor: Enzeru » 3 gru 2013, o 19:15

Jakby ktoś jeszcze nie wiedział to ja pracuję w Castoramie;) Jutro Ci sprawdzę jak nie zapomnę i w czwartek napiszę. Z tego co pamiętam styrodur mamy ale chyba tak jak już Misiek na Ośmiornicy pisał różni się on od tego w modelarstwie wykorzystywanego.
In the name of the Emperor I order you to die!!!
Awatar użytkownika
Napoleon
Leśny Duszek
Posty: 990
Rejestracja: 8 wrz 2012, o 14:38
Lokalizacja: Łódź
Kontakt:

Re: Styrodur. Potrzebna pomoc!!!

Post autor: Napoleon » 3 gru 2013, o 20:01

Fleo pisze:
Napoleon pisze:Ile ? Jakie elementy ? Opisz co chcesz zrobić mniej więcej to Ci podpowiem co i jak :)
no tak, autorytet w sprawach makiet :P

Nie makiet a załatwiania styroduru :P Żeby Młodemu coś skołować muszę najpierw wiedzieć co chce :P A podpowiedź - komu i ile piwa ma jego wujek potem kupić by była:P

Biorąc pod uwagę że Dziki jest w Wawie a Sterniki zawsze coś mają to tego :P
Obrazek
"Żenada, żenada, żenada, żenada - cmoknij mnie w pompkę!" ;)
Pozdro!
N.
Cezary
Posty: 123
Rejestracja: 26 gru 2012, o 17:55
Gram w:: WH40K

Re: Styrodur. Potrzebna pomoc!!!

Post autor: Cezary » 3 gru 2013, o 20:23

Jakby ktoś jeszcze nie wiedział to ja pracuję w Castoramie;) Jutro Ci sprawdzę jak nie zapomnę i w czwartek napiszę.

Dzięki
to napisz na PW albo w temacie
brathac
Posty: 46
Rejestracja: 12 sty 2012, o 07:06
Lokalizacja: Łódź
Kontakt:

Re: Styrodur. Potrzebna pomoc!!!

Post autor: brathac » 3 gru 2013, o 20:27

Parę przystanków tramwajowych od Stagrafu

http://sklep.akces-plexi.pl/category.ph ... ory=100164
Awatar użytkownika
Enzeru
Posty: 719
Rejestracja: 28 maja 2012, o 12:16

Re: Styrodur. Potrzebna pomoc!!!

Post autor: Enzeru » 3 gru 2013, o 21:18

http://allegro.pl/gry?string=styrodur
Ale po tych zdjęciach mam wątpliwości co do jakości...
In the name of the Emperor I order you to die!!!
Awatar użytkownika
Fleo
V-ce Prezes Klubu Marauder
Posty: 820
Rejestracja: 9 sty 2012, o 17:50

Re: Styrodur. Potrzebna pomoc!!!

Post autor: Fleo » 3 gru 2013, o 22:39

Enzeru pisze:http://allegro.pl/gry?string=styrodur
Ale po tych zdjęciach mam wątpliwości co do jakości...
na poprzedniej stronie o nich pisałam, w linku :P
Cezary
Posty: 123
Rejestracja: 26 gru 2012, o 17:55
Gram w:: WH40K

Re: Styrodur. Potrzebna pomoc!!!

Post autor: Cezary » 5 gru 2013, o 16:00

Chciałem podziękować wszystkim za rady i pomoc, ale już sobie zamówiłem przez internet. :)
Cezary
Posty: 123
Rejestracja: 26 gru 2012, o 17:55
Gram w:: WH40K

Re: Styrodur. Potrzebna pomoc!!!

Post autor: Cezary » 5 gru 2013, o 16:02

Chciałem wszystkim podziękować za pomoc.
Już sobie zamówiłem przez internet.
ODPOWIEDZ