Sarevokus Candlekeep
Sarevokus Candlekeep
Galeria moich kiepskich mazańców
Na początek tereny stworzone pod okiem Mortaia i Fleo
Ruinka wymaga długiej rozmowy z klejem, bo nie przywiązuje się za bardzo do podstawki, poczebne także jej piaskowanie :S
Na początek tereny stworzone pod okiem Mortaia i Fleo
Ruinka wymaga długiej rozmowy z klejem, bo nie przywiązuje się za bardzo do podstawki, poczebne także jej piaskowanie :S
Ostatnio zmieniony 2 kwie 2013, o 20:19 przez Gabriel, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Sarevokus Candlekeep
Przymiarki pod podstawki do Demonów.
Nadal mam problemy z gęstością farby, zawsze jest za rzadka i nie mogę sobie z tym poradzić >_<
taki tam napaćkamy dzisiaj
Wow. Fajny efekt z tym termosem. Jakich farb użyłeś?
Jestem z Ciebie taka dumna... rozjaśnienia! Dobrze zrobione rozjaśnienia! (wyimaginowana łza spływa po policzku)
Seraphim Sephia po białym podkładzie. To fajne.
Dalej jakiś Dark Angels Grreen. Ale powinien szczydełka rozjaśnić niemal do białego. No i zostały jeszcze dodatki różne - kolorami różnymi. I klingę jeszcze winien pocienić, rozjaśnić. Bedzie git.
Dalej jakiś Dark Angels Grreen. Ale powinien szczydełka rozjaśnić niemal do białego. No i zostały jeszcze dodatki różne - kolorami różnymi. I klingę jeszcze winien pocienić, rozjaśnić. Bedzie git.
A te betonowe mury z czego?
Cienki styrodur na ściany a podłogi z plasticardu.Asas1231 pisze:A te betonowe mury z czego?
Nie polecam powtarzać po mnie bo to ździebko drogie
daj jeszcze czarny wash na bron.. bo wyglada za grzecznie
EST SULARUS OTH MITHAS
- Ahosyta
- Wielojedność
- Gram w:: Mordheim, WH40K
Ja na twoim miejscu na mieczu pokusiłbym się o Guliman Glaze i o zaprawki na skrzydle.